Få ‘LinkedIn-profiloptimering för dummies, 2: a upplagan’ (värde 16 dollar) GRATIS under en begränsad tid

0 Shares

Titta på din LinkedIn-profil: du vet att det kan vara lite bättre. Alltför många LinkedIn-användare publicerar bara ett grundläggande CV och hoppas på att erbjudandena kommer att strömmar in och missar den otroliga möjligheten plattformen erbjuder för att korrekt visa upp sina talanger, produkter och tjänster för 610 miljoner yrkesverksamma i över 200 länder.

LinkedIn är mycket mer än ett CV-verktyg – för att visa ditt professionella förflutna och nutid – det är också din karriärframtid och ditt personliga varumärke. Används i största möjliga utsträckning hjälper det dig att visa det unika värdet och kulturen du ger, de färdigheter och ambitioner som gör dig annorlunda, för att få de resultat du verkligen vill ha. Men hur är det gjort?

SE OCH: Få ‘Lär dig Linux snabbt’ (värde 27,99 USD) GRATIS under en begränsad tid

Profilvarumärkesexpert Donna Serdula var banbrytande för konceptet LinkedIn-profiloptimering och har genom sin webbplats, LinkedIn-Makever.com, hjälpt över 5000 yrkesverksamma att använda LinkedIn för att uppnå ökad framgång. I den här guiden använder hon den erfarenheten för att hjälpa dig att använda alla LinkedIn-funktioner för att nå dina mål, oavsett om det är jobbsökning, ryktehantering eller försäljning – inklusive hur man:

Skapa en minnesvärd, framgångsrik profil Optimera personliga nyckelord Visa din upplevelse, prestationer och unika värde Använd LinkedIn-funktioner för att utöka ditt nätverk och mer

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck – och människor googlar dig just nu: Få ett nytt utseende online och få resultat!

LinkedIn-profiloptimering för dummies från Wiley säljs vanligtvis för $ 16, men BetaNews-läsare kan få det helt gratis under en begränsad tid.

Allt du behöver göra för att få din kopia gratis är att gå hit, ange önskad information och klicka på knappen Ladda ner.

Erbjudandet löper ut den 19 maj, så agera snabbt.

0 Shares