Få ‘Office 2019 All-in-One For Dummies’ (värde 24,00 dollar) GRATIS under en begränsad tid

0 Shares

Att känna dig runt i Microsoft Office kräver att du är en del matematiker, en del berättare och en del grafisk formgivare – med någon schemaläggningsguide och databasarkitekt spridda in. Så vad gör du om dessa talanger inte kommer naturligt för dig?

Frukta inte! Office 2019 Allt-i-ett för dummies fyller i luckorna och hjälper dig att skapa lättlästa Word-dokument, krossa siffror i Excel, berätta din historia med PowerPoint och hålla allt organiserat med Outlook. Med ytterligare böcker som täcker Access, OneNote och vanliga Office-uppgifter är det den enda Office-boken du behöver på din hyllan.

Med den här boken kommer du att:

Få insikt i verktyg som är gemensamma för alla Office-applikationer Hitta full täckning av Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Access Dra nytta av uppdaterad information baserad på den senaste programversionen Upptäck de tricks Office-proffs använder för att öka effektiviteten

Om du behöver förstå Office 2019 och inte har tid att slösa bort är det här allt-i-ett-referensen du vill ha nära till!

Office 2019 Allt-i-ett för dummies från Wiley säljs vanligtvis för $ 24, men BetaNews-läsare kan få det helt gratis under en begränsad tid.

Allt du behöver göra för att få din kopia gratis är att gå hit, ange önskad information och klicka på knappen Ladda ner.

Erbjudandet löper ut den 10 mars, så agera snabbt.

0 Shares