Få ‘Office 365 användarhandbok’ (23,99 dollar) gratis under en begränsad tid

0 Shares

Microsoft Office 365 kombinerar den populära Office-sviten med nästa generations molnberäkningsfunktioner. Med den här användarhandboken kommer du att kunna implementera programvarufunktionerna för effektiv affärskommunikation och samarbete.

Den här boken börjar med att ge dig en snabb introduktion till användargränssnittet (UI) och de mest använda funktionerna i Office 365.

SE ÄVEN: Få “Cybersecurity: The Beginner’s Guide” (23,99 USD) gratis under en begränsad tid

Efter att ha täckt kärnaspekterna i denna svit lär du dig hur du utför olika e-postfunktioner via Exchange. Därefter lär du dig hur du kommunicerar med Skype for Business och Microsoft Teams.

För att öka din produktivitet hjälper den här boken dig att lära dig allt från att använda snabbmeddelanden till att genomföra ljud- och webbkonferenser och till och med få tillgång till företagsinformation från vilken plats som helst. I de sista kapitlen lär du dig att arbeta i en systematisk stil med filhantering och samarbete med OneDrive för företag med SharePoint.

I slutet av denna bok kommer du att vara utrustad med den kunskap du behöver för att dra full nytta av Office 365 och höja din produktivitet.

Användarhandbok för Office 365 från Packt säljs vanligtvis för 23,99 dollar, men BetaNews-läsare kan få det helt gratis under en begränsad tid.

Allt du behöver göra för att få din kopia gratis är att gå hit, ange önskad information och klicka på knappen Ladda ner.

Erbjudandet löper ut den 27 januari, så agera snabbt.

0 Shares