Få ‘Windows 10 All-In-One For Dummies, 3rd Edition’ (värde 39,99 dollar) GRATIS under en begränsad tid

0 Shares

Är du redo att bli bosatt Windows 10-expert på ditt kontor? Sök inte mer! Den här boken är din one-stop shop för allt som har med de senaste uppdateringarna av detta populära operativsystem att göra.

Med hjälp av den här omfattande resursen kan du säkerhetskopiera dina data och säkerställa säkerheten i ditt nätverk, använda Universal Apps för att få din dator att fungera smartare och anpassa din Windows 10-upplevelse.

SE ÄVEN:

Windows 10 driver mer än 900 miljoner enheter över hela världen – och nu kan du veta hur du får det att fungera bättre för dig med Windows 10 Allt-i-ett för dummies. Du får reda på hur du anpassar Windows, använder de universella apparna, styr ditt system, skyddar Windows 10 och så mycket mer.

Täcker de senaste uppdateringarna av detta globalt kända operativsystem Visar dig hur du börjar med Windows 10 Går dig genom att underhålla och förbättra systemet Gör det enkelt att ansluta till universella och sociala appar

Om du är en affärsperson eller Windows-kraftanvändare som vill få det här populära programmet att fungera för dig, slutar pengarna här!

Windows 10 Allt-i-ett för dummies säljs vanligtvis för $ 39,99, men BetaNews-läsare kan få det helt gratis under en begränsad tid.

Allt du behöver göra för att få din kopia gratis är att gå hit, ange nödvändig information och klicka på knappen Ladda ner nu.

Erbjudandet löper ut den 17 mars, så agera snabbt.

0 Shares