Facebook märker Pushbullet som skadligt, blockerar inloggningar

0 Shares

Kör upp för alla som upprätthåller kontinuitet mellan enheter via Pushbullet: Facebook har blockerat webbplatsen – och därmed appens användare – från att använda sin egen inloggning.

Enligt Pushbullet verkar det som att Facebook har märkt företagets domän som skadlig och / eller kränkande, kanske genom en automatiserad process. Webbplatsen tillhandahåller en legitim tjänst som ett antal Android-polisredaktörer “inte kan leva utan.”

Utvecklarna har gjort försök att kontakta plattformen, men med tanke på att Facebook inte går ur vägen för att få människor att granska ärenden, kommer det att vara en lång resa till en lösning om man ens kan få det.

Vad användare ser när de försöker använda Facebook-inloggningen

Om du loggar in på Pushbullet med ditt Google-konto bör du inte vara orolig för det här problemet. Med tanke på att det enda andra sättet att registrera sig på tjänsten är via Facebook-inloggning, lämnar avbrottet många människor i limbo. VD Ryan Oldenburg säger att man arbetar för att ta bort Facebook-inloggningen och tillhandahålla en alternativ åtkomstmetod.

0 Shares