Facebook Messenger landar i Mac App Store i vissa länder

0 Shares

Facebook Messenger-ikonen

Det har pratats om en macOS-version av Facebook Messenger under den bästa delen av ett år, och nu verkar det som att appen äntligen rullar ut.

Facebook hade sagt att de ville att Messenger för macOS skulle starta i slutet av 2019, men det är först nu som det har börjat visas i Mac App Store. Tyvärr är det tyvärr begränsat till en handfull marknader, vilket tyder på att detta är en iscensatt lansering riktad mot nyckelländer först.

Se även:

Den franska webbplatsen MacGeneration rapporterade först att Facebook Messenger har landat i Mac App Store i Frankrike. Appen finns för närvarande också tillgänglig i Australien, Mexiko och Polen. Det är inte klart varför just dessa marknader har valts för att få första dibs i appen,

Det finns inga stora överraskningar att hitta i appbeskrivningen, men det är intressant att notera att den är byggd med Electron snarare än Catalyst. Beskrivningen för Facebook Messenger lyder:

Gjord för stora skärmar och nära anslutningar. Få tillgång till gratis sms och högkvalitativ röst- och videochatt byggd speciellt för stationära datorer.

MADE FOR DESKTOP, MADE FOR YOU
Skriv ännu snabbare, multitask medan du videochattar så att du aldrig missar ett ögonblick och håll kontakten med skrivbordsaviseringar.

TILLGÅNG KVALITETSTID I HÖGKVALITET
Värd en-mot-en-möten eller samla hela gruppen med gratis röst- och videochattfunktioner av hög kvalitet.

SÄG ‘HI’ I LÅGT LJUS MED MÖRKT LÄGE
Minska bländningen från skärmen i svagt ljus, så att du kan hålla kontakten oavsett när eller var du är.

GÖR ETT UTTALANDE MED EMOJIS
Berätta din historia med emojis när ord inte räcker.

DELA MED VÄNNER
Skicka foton och videor för att hålla dina nära vänner uppe. Ta emot filer för ännu mer produktivitet.

Om du är i rätt land kan du ladda ner Facebook Messenger från den franska, mexikanska, polska eller australiensiska versionen av Mac App Store. Det är inte känt när appen kommer att spridas till andra delar av världen.

0 Shares