Fall Creators Update är nu lätt den mest installerade Windows 10-uppdateringen någonsin

0 Shares

Nu har de flesta Windows 10-användare förväntat sig att antingen köra Spring Creators Update / April Update (välj namnet) eller vänta på att få erbjudas det. Men så är inte fallet.

Utan ord från Microsoft om exakt när den nya funktionsuppdateringen kommer kommer Fall Creators Update att vara den senaste (icke-insider) versionen av Windows 10. Och den har också den största användningsandelen av någon Windows 10-uppdatering någonsin.

Dess föregångare, Creators Update, led av en långsam och ibland problematisk lansering. En fjärdedel av Windows 10-användare hade fortfarande inte det när dess efterträdare, Fall Creators Update, anlände i oktober förra året.

Microsoft har lärt sig en lärdom av det och de senaste siffrorna från AdDuplex visar att Fall Creators Update nu finns på mer än 92 procent av Windows 10-datorer. Creators Update står för endast 3,2 procent av installationerna, före årsdagen uppdateringen på 2,9 procent.

SE ÄVEN: Microsoft släpper Windows 10 Redstone 5 Build 17655 för Skip Ahead

Insiders som kör Redstone 4 (nästa funktionsuppdatering) eller Redstone 5 (den efter det) står för 0,8 procent. Detta är faktiskt dubbelt så många som Insiders AdDuplex har rapporterat tidigare, och är utan tvekan åtminstone delvis beror på att vara Insider för närvarande är det enda sättet att få April / Limbo-uppdateringen.

Fotokredit: paffy / Shutterstock

0 Shares