Fall inte för det hemliga hacket för att lägga till ett hörlursuttag till iPhone 7

0 Shares

iphone-7-borr

Som du förmodligen är väl medveten om, med lanseringen av iPhone 7 slog Apple det välbekanta hörlursuttaget till förmån för ett trådlöst ljudalternativ. Många har ifrågasatt meningen i detta “modiga” beslut som har fått vissa ägare att ta drastiska steg för att låta dem använda sin favorituppsättning med trådbundna hörlurar.

Vissa har ansporats av en YouTube-video som avslöjar ett “hemligt hack” för att återställa hörlursuttaget till iPhone 7. YouTuber TechRax har skapat en handledning för att avslöja det dolda uttaget som Apple lämnade i den nya telefonen. Förutom naturligtvis är det fullständigt nonsens.

I sin video kan TechRax ses säkra sin iPhone 7 i ett skruvstycke innan han borrar i högtalargallret för att komma åt det “blockerade” hörlursuttaget. Det är uppenbarligen en falsk video, men det är inte klart om det har skapats med komedi i åtanke, eller om det är snarare mer elak. Det behöver inte sägas att om du attackerar din helt nya iPhone 7 med en borr, kommer du inte bara att misslyckas med att upptäcka ett hörlursuttag, du kommer antagligen att sluta förstöra din telefon.

Kolla in videon i sin fulla, löjliga ära:

När du är färdig med att titta, läs igenom kommentarerna som säkert kommer att väcka ett leende.

För att upprepa – bara om det finns något tvivel – fungerar inte ‘tutorial’. Följ inte instruktionerna, bara njut av dess dumhet.

0 Shares