Fantastiska nyheter för Xbox-användare när Kodi 19 ‘Matrix’ äntligen kommer till Microsofts konsol

0 Shares

Kodi började livet som XBMC (XBox Media Center) och designades för att köras på Microsofts ursprungliga Xbox. Programvaran har sedan dess haft en meteorisk – och något kontroversiell – uppgång, och är nu tillgänglig för de flesta plattformar, inklusive Windows, Mac, Android och Linux.

År 2010 meddelade teamet att det inte längre skulle utvecklas för Xbox, men slutligen gett upp och återintroducerade en Xbox-byggnad för tre år sedan. Men även om Kodi 19 Matrix släpptes på de flesta plattformar i februari, innebar brist på testalternativ att det återigen inte var tillgängligt för Xbox. Med lanseringen av Kodi 19.1 förändras det äntligen.

SE ÄVEN: Kodi 19.1 ‘Matrix’ är här och du borde ladda ner den NU!

Kodi Foundation skriver om ankomsten av sin programvara till Xbox:

Medan Kodi 19.0 har funnits i Microsoft Store sedan lanseringen var detta endast Windows medan vi hittade ett sätt att testa den nya versionen på Xbox på ett tillfredsställande sätt. Vi har fixat det nu, så Xbox-användare uppgraderar automatiskt från 18.9 till 19.1 om du har aktiverat automatisk uppdatering.

Även om det är bra nyheter, finns det en viktig fråga att notera:

Det är värt att nämna att det finns en känd minnesbegränsning – även i 18.x – som orsakar att Xbox-applikationer kraschar med 4k-innehåll, så var medveten om det.

För att installera Kodi 19.1, sök efter ‘Kodi’ på din Xbox, och om den är där kan du lägga till den som du kan i någon annan app.

0 Shares