Fest dina ögon på hur Apples iOS 13 ska se ut

0 Shares

Med iOS 12 var mycket av Apples fokus på prestanda, men det fanns också uppdateringar till Siri, viktiga appar, ARKit 2, Animoji, Memoji och mycket mer. Vi får inte vår första officiella titt på dess efterträdare, iOS 13, på några månader ännu, men om du vill se hur det skall se, vi har den här fantastiska videon för att wow dig.

Det tar allt vi gillar med iOS 12, men förbättras på det.

Denna konceptvideo kommer från YouTuber Kamer Kaan Avdan, som tidigare har skapat liknande videor för bland annat uppdaterade versioner av Windows 95, Windows XP och Windows 7 och nyligen släppt en helt ny video som visar sin vision om Windows 11. This isn ‘ Första gången Avdan har vänt sina designfärdigheter till iOS. Han skapade tidigare en konceptvideo för iOS 12 och föreställde sig iOS 6 för moderna enheter.

I sin vision om iOS 13 har Avdan skapat nya, dynamiska ikoner, en helt ny Apple Music, Cover Flow, delat läge på iPhone, och naturligtvis – med detta som 2019 – finns det också ett snyggt mörkt läge. Han ger oss också ett “alltid på” -läge och flera användarkonton med enkel byte.

Titta på videon nedan och berätta vad du tycker om hans iOS 13-koncept. Föredrar du det framför iOS 12?

0 Shares