FINsix DART-C är världens minsta USB-C bärbara laddare – för MacBook Pro (2016) och mer

0 Shares

DART-C

USB-C visar sig vara en helt underbar kontakt. Den används på många enheter, såsom bärbara datorer, surfplattor och smartphones. Det betyder att du ofta kan ladda flera enheter med en enda nätadapter – mycket bekvämt för dem som gillar att packa lätt. Du kan också ansluta saker som flash-enheter till både datorer och mobila enheter – väldigt coolt.

Apple släppte nyligen sin senaste MacBook Pro, och den endast har USB-C-portar för anslutning; det laddas även med dessa portar. Power-brickan är förvånansvärt tjock, men det betyder att den kan ta en hel del utrymme i en väska. Om du vill ha en mindre laddare för din MacBook eller andra USB-C-enheter har jag goda nyheter. Idag tillkännager FINsix DART-C, som den hävdar är den ” världens minsta ” USB-C-bärbara laddaren.

“DART-C är en kraftfull 65-watts bärbar laddare som är upp till fyra gånger mindre och lättare än en traditionell A / C-adapter. Den extra inbyggda USB-porten möjliggör samtidig laddning av en annan elektronisk enhet, som en telefon eller surfplatta . Med tillägget av DART-C utökar DART-serien av laddare sin stora räckvidd för bärbara datorer som stöds till att omfatta Apple MacBook och MacBook Pro, Dell XPS 13, Lenovo ThinkPad 13 och ASUS ZenBook 3 “, säger FINsix.

Företaget förklarar vidare, “DART-C kommer att finnas tillgänglig på FINsix.com och andra återförsäljare från och med januari 2017 till ett pris av $ 99,99. En USB Type-C-kabel kommer också att finnas tillgänglig på FINsix.com som ett tillbehör till tidigare DART-ägare för $ 34,99. Precis som DART lanserades i september 2016, kommer DART-C i en mängd olika snygga färger, inklusive blå, gunmetal, magenta, orange och silver “.

Apples USB-C-laddare för 13-tums MacBook Pro (2016) är 61 watt, vilket betyder att Dart-C är något kraftfullare. FINsixs lösning är dock också $ 30 dyrare. Laddaren som levereras med 15-tums MacBook Pro är 87 watt och kostar bara 79 $ – vilket gör den både kraftfullare och billigare än Dart-C.

Även om jag uppskattar FINsix som gör en mer kompakt USB-C-laddare, kan konsumenterna kanske inte spendera $ 100 för en tredje parts lösning när den ursprungliga tillverkarens erbjudande är billigare och i vissa fall mer kraftfull. Du måste vara ganska desperat efter plats för laptopväskor för att spendera den typen av pengar. Tja, det erbjuder åtminstone en extra port för laddning av något annat samtidigt, eller hur?

Om du vill köpa den kan du förbeställa den här nu.

0 Shares