FishHunter-ekolod kommer till sportfiskare i Storbritannien

0 Shares

Har du som ivrig fiskare någonsin haft de dagar där det bara inte händer? Fisken finns inte? Titta inte längre. Den här nya produkten från FishHunter kommer säkert att bli ett viktigt objekt för din nästa fiskeresa.

FishHunter-ekolodet använder toppmodern GPS-tracker för att hitta exakta platser för fisk i en sjö eller damm.

Den militära sensorn är inrymd i en silikon-polimer-kula för att ge den fullständigt vattenskydd vid nedsänkning. Sensorn riktar sig rakt ner under vattenytan för att ge dig mätningar på bottenkontur, fiskplats och vattendjup.

Sensorhuset är utformat för att fungera under alla marina väderförhållanden, inklusive issjöfiske så att du alltid vet var fisken gömmer sig. Ekolodet kan analysera ett maximalt djup på 130 fot. Fisherman har också förmågan att markera sina favoritfiskeplatser med hjälp av smarttelefonen eller surfplatta-appen.

“Fiskare och fiskeentusiaster spenderar ofta timmar på att hitta fisk- och fisklivsmiljöer och FishHunter Fish Finder gör det möjligt för dem att ta en fiskesökare överallt där de vill fånga fisk så att de kan vara mer effektiva för att hitta bästa möjliga fiskeplatser”, säger VD Michael Smith.

”Vi tillbringade två år på att utveckla FishHunter för att visa dig hur ditt kastning eller potentiella fiskeområde ser ut innan du börjar fiska. Den är helt bärbar, innebär ingen installation så att den kan föras till en plats där du normalt inte skulle kunna använda en fiskesökare. ”

0 Shares