Fler iPhone 8 Plus-enheter öppnar sig under laddning

0 Shares

iPhone 8 plus split split

Även om smarttelefontillverkare noggrant testar nya enheter innan de släpps ut på marknaden, gör defekter ibland det i produktion. I bästa fall kan du leva med dem. Ibland blir du dock en så allvarlig att tillverkaren måste återkalla smarttelefonen – ta till exempel Galaxy Note7, som hade den dåliga vanan att ta eld spontant.

Apple verkar ha ett potentiellt stort eget problem med iPhone 8 Plus. Ett antal användare hävdar att deras nya smartphone har öppnats under laddning, vilket förvandlar den till en mycket dyr tegelsten.

MacRumors, som har tagit med oss ​​några av de senaste rapporterna, föreslår att vi kan se ett växande antal liknande rapporter under den kommande perioden – eftersom fler och fler konsumenter köper iPhone 8 är det bara naturligt att höra om den första frågor de har.

Apple säger att det undersöker saken, men det har inte officiellt märkt det som en defekt av modellen. Det kan mycket väl vara en isolerad fråga som påverkar ett obetydligt antal köpare. När allt kommer omkring, som jag sa i början, händer dessa saker.

Speciellt med en ny iPhone är vi tvungna att höra om varje enskild brist – främst för att det är en så viktig produkt som så många människor köper. Men när dessa saker händer löser Apple dem vanligtvis när de släpper nya satser, så det finns mycket goda chanser att detta kommer att ordnas i kommande enheter.

Den första iPhone 6 jag köpte hade till exempel ett gap mellan skärmen och chassit på vänster sida, klickade på plats under tryck och poppade ut igen efter. Nästa var bättre – men inte perfekt fortfarande. IPhone 6 Plus jag slutade komma till slut, producerad vid ett senare tillfälle, var jättebra.

Det är inte exakt klart vad som orsakar problemet i dessa iPhone 8 Plus-enheter, men det rapporteras att det händer med den ursprungliga Apple-laddaren och blixtkabeln. Den goda nyheten är att ingen enhet har tagit eld än. Om det händer dig bör du ta det med till den butik du köpte det från för att rapportera det och få en ersättningsenhet eller återbetalning.

0 Shares