Folk vill verkligen att Microsoft ska starta en Surface Phone

0 Shares

Prototyp för Surface Phone

Det har pratats mycket om möjligheten till en Surface Phone (eller Project Andromeda), men hittills har rykten uppgått till mycket lite. Nyligen läckte dock dokument som visade planer för en “fällbar fällbar Surface-enhet” och intresset och spänningen steg.

Nu har en framställning dykt upp online för att försöka visa Microsoft hur mycket intresserad det finns av en Surface Phone. Framställningens titel – “Visa Microsoft efterfrågan på Surface Phone eller Andromeda!” – är självförklarande och det har samlat mycket stöd på en enda dag.

Se även:

Startad av Zachary Hinski, har framställningen ett mål på 5 000 underskrifter, och det ser ut att slå det mycket lätt. På bara en dag – och med lite i vägen för marknadsföring – har Hinski redan lyckats slå nästan 3500 signaturer (även om detta kommer att ha ökat när du läser detta, utan tvekan!). Microsoft har taggats i framställningen, men företaget har inte svarat på det ännu.

Hinskis framställning är något av en uppmaning till vapen och den lyder:

Alla fans av Windows Phone vill att Microsoft släpper Surface Phone aka Surface Andromeda Phone Project som har läckt ut nyligen med telefonskärmen som kan förvandlas till en surfplatta. Jag gör denna framställning för att se hur många som skulle köpa den här telefonen om Microsoft skulle släppa den. Pengar är makt och om många människor vill ha en Surface-telefon som de i läckage kommer de att tvingas till handling eftersom alla vet att Microsoft inte skulle kunna ge en anledning till varför inte göra det till sina investerare, eftersom det är för mycket pengar att missa. Själv skulle jag inte ha något emot att betala mellan $ 799- $ 999 för den här telefonen om det hände och såg ut som bilderna som vi har sett från dessa läckor.

Det är intressant att läsa igenom kommentarerna. Flera av undertecknarna uttrycker frustration över Apple och Google och letar nu efter ett alternativ till Microsoft. Andra är helt enkelt Windows- eller Surface-fans som drömmer om dagen de kan få tag på en Windows-driven Surface-telefon.

Du kan kolla in framställningen på Change.org.

Bildkredit: David Breyer

0 Shares