För att fira ett decennium med iTunes-filmer säljer Apple 10 filmbuntar

0 Shares

itunesmovies10

Medan iTunes programvara på både macOS och Windows 10 behöver för närvarande en öm kärleksfull vård, det kan inte förnekas att den övergripande plattformen förändrade världen. I en tid då piratkopiering av musik var skenande legitimerade Apple nedladdningsbar musik, vilket förmodligen räddade den branschen. Senare introducerades filmnedladdningar också, vilket gjorde iTunes till en lysande mediemarknad.

Idag firar iTunes Movies 10 år av existens. För att fira tillfället säljer Apple några $ 10 filmbuntar (tekniskt sett $ 9,99) som till synes är ett stort värde. I en värld där allt strömmar och hyrs ut ger iPhone-tillverkaren dig möjlighet att köpa och egen en samling filmer till ett mycket lågt pris. Med andra ord, dessa är inte uthyrning, folkens!

Det finns inte ett paket utan sex, organiserat av filmstudio. Det finns buntar från Warner Bros., Universal Studios, Paramount, Sony och Lionsgate (som har två). Varje bunt innehåller 10 filmer, vilket innebär att du i princip betalar 1 dollar per film. Tro det eller ej, de flesta av dem är högkvalitativa val som du och din familj faktiskt vill titta på – det finns väldigt lite fyllmedel.

Några av de komediefilmer som ingår är Hangover, It’s Complicated, Forgetting Sarah Marshall och Knocked up. På dramasidan kan du få buntar som innehåller titlar som Selma, The Wolf of Wall Street och Captain Phillips. Du måste se vilket paket som passar bäst för din smak.

Du kan se en fullständig lista över filmerna i kommentarerna nedan – tack, BoltmanLives!

Om du vill dra nytta av Apples iTunes Movie-paketkampanj kan du få dem genom att gå till iTunes.com/10thAnniversary. Du måste dock agera snabbt, eftersom priserna bara är bra i 24 timmar!

itunesmovies10_2

Efter att ha handlat i iTunes Movies Store, glöm inte att gå in i vår presentkortspresent iTunes här.

0 Shares