För att fira lanseringen av iPhone 7 ger vi bort ett iTunes-presentkort – ange här för att vinna!

0 Shares

itunes-store-presentkort-2col

IPhone 7 ser ut att vara den bästa Apple-smarttelefonen någonsin, och senare i veckan (16 september) kommer den officiellt att säljas i USAs butiker. Om du inte redan förbeställde det direkt från Apple, kom inte i panik – du kommer få din chans att köpa den så småningom, om än kanske inte på lanseringsdagen. Även om det är möjligt att få det på “dag ett”, kommer det troligen att behöva vänta på en mycket lång rad – kanske till och med att campa ute kvällen innan.

Om du planerar att hämta den nya iPhone 7 eller 7 Plus, kommer du troligen att vilja köpa några nya appar för den. De helt nya för iOS – kanske byter från Android eller den hemska Windows 10 Mobile – kommer att bli positivt överraskad av en App Store full av högkvalitativa appar. Du vill faktiskt spendera pengar på dem! För att hjälpa dig komma igång ger vi här på BetaNews bort ett $ 15 iTunes-presentkort. Den kan användas för appar och spel, plus musik och filmer. För att komma in fyller du bara i formuläret nedan.

Om du vinner skickar jag inte ett fysiskt iTunes-kort utan en digital kopia. På så sätt kan du börja använda den omedelbart. Det sparar också din kostnad för en frimärke! Klicka bara på länken nedan och fyll i anmälningsformuläret. Var noga med att använda alla alternativ – det ökar dina odds för att vinna.

Vilka appar kommer du att köpa om du vinner? Berätta för mig i kommentarerna.

Vinn ett Apple iTunes-presentkort på 15 USD från BetaNews

0 Shares