Förbeställ din Galaxy S6 eller S6 Edge från och med denna fredag ​​för att få den den 10 april

0 Shares

Med drygt tre veckor kvar till den officiella lanseringen av Samsungs nya supertelefoner den 10 april, har du chansen att se till att det finns en som väntar på att du kommer släppa dagen.

Från och med fredagen den 20 mars kommer alla större high street-återförsäljare att ha Galaxy S6 och S6 Edge tillgängliga för förbeställning. Samsung har sagt att kunder som förbeställer sin enhet från samsung.com eller från Samsung Experience Store kommer att ha möjlighet att hämta sin nya telefon en dag tidigt den 9 april.

Vi har redan lindat händerna runt S6 och S6 Edge vid MWC 2015, och vi är lite mer glada över den kurviga S6 Edge. Det är en av de mest innovativa telefonerna vi har sett i år och går in i kurvigt skärmområde tillsammans med LG G Flex 2. De flesta flaggskeppssmartphones har blivit lite inaktuella med sina enhetligheter, så den här nya iögonfallande designen är något nytt snarare ser fram emot.

S6 kommer att bli en fantastisk telefon i sig själv, packa massor av funktioner i ett mycket attraktivt paket i deras nya plastfria metallchassi, som också råkar vara lättare än S5. Kanten är det och mer, med speciella widgets som har potential att göra omslagsskärmen mer än bara ögongodis.

Mer användbart på natten än dagen, du kan förinställa den för att visa en nattklocka eller lysa i olika färger när telefonen ringer så att du vet exakt vem som ringer dig. Samsung uppfann till och med ett nytt sätt att lägga på – den nya Edge-enheten har en fingeravtryckssensor bredvid kameran som du kan trycka på för att snabbt avvisa samtalet.

Om allt detta inte har övertalat dig att gå och slå upp ett tält utanför ditt närmaste Carphone Warehouse, EE, O2 osv., Kanske HTC One M9 är mer uppe på din gata. Vi lever i smarttelefonens guldålder, människor. Omfamna det.

0 Shares