Förbeställningssida läcker OnePlus 5T-specifikationer, pris och släppdatum

0 Shares

Trots att OnePlus 5 bara funnits i några månader har det funnits rykten om att dess efterträdare, OnePlus 5T, inte är långt borta. Den plötsliga statusen “slutsåld” för OnePlus 5 tjänade bara till att driva dessa rykten ytterligare, och nu har en förbeställningssida för handenheten avslöjat mycket av det du kanske vill veta.

Under de senaste dagarna har vi sett läckor av hur den kommande telefonen ser ut, men nu känner vi till många av specifikationerna, priset och ett ungefärligt släppdatum

Se även:

Läckade bilder har redan föreslagit att OnePlus 5T kommer att ha en kant-till-kant-skärm och tappar hemknappen. Detta bekräftas av en förbeställningssida som har dykt upp på OppoMart där bilder visar mycket smala ramar på sidan av skärmen och mycket mindre ramar i toppen och botten än på nuvarande modeller.

Specifikationerna är ett litet hopp från OnePlus 5, och de listas på OppoMart enligt följande:

6-tums quad HD-skärm, 18: 9 bildskärmsupplösning Qualcomm Snapdragon 835 fyrkärnig processor, upp till 2,45 GHz 6 GB / 8 GB LPDDR4X RAM, 64 GB / 128 GB USF 2.1-lagring 20MP + 16MP bakre dubbelkamera, F2.6 / F1.6 Aperture Global 4G LTE-band stöds, 34 nätverksband

Webbplatsen visar ett beräknat leveransdatum för “slutet av november 2017”, vilket innebär att vi borde höra mer från OnePlus inom en månad. Priset är listat som $ 549,00, men detta är förmodligen startpriset för den lägre specificerade modellen.

0 Shares