Förhandsgranskning av BlackBerry Passport

0 Shares

BlackBerrys tangentbord är legendariska och vi blev kär i den på Q10, som var det bästa fysiska tangentbordet vi någonsin har använt.

Trots framstegen med mjukvaruerbjudanden som SwiftKey, Swype och Fleksy, befann vi oss att basa ut e-postmeddelanden snabbare på Q10 än någon annan enhet.

Med passet tycker vi dock att skrivning är lite besvärligt, möjligen på grund av dess smala höjd och det faktum att den är pressad mot botten.

För att vara rättvis mot BlackBerry, om det är en sak som det vet, är det tangentbord och efter att ha använt ett fysiskt tangentbord sedan Q10, vet vi att det tar åtminstone några dagar att justera, så vi har preliminära stora förhoppningar om Passets skrivförmåga.

Passets tangentbord lägger också till ytterligare ett trick i sin arsenal – beröringskänslighet. Hela tangentbordet fungerar som en jätte pekplatta, så att du kan bläddra igenom webbsidor och dra exakt runt markören när du gör textjusteringar.

Ett annat snyggt knep är symbolerna på skärmen och siffertangenterna, som vid första intryck ser ut som om de kommer att göra skrivningen till en snabbare upplevelse eftersom du inte behöver oroa dig för att växla mellan olika tangentbordslägen.

Förutsägda ord visas också på skärmen när du skriver, och du kan bläddra uppåt på tangentbordet under ett av de tre orden för att göra ditt val.

Det fungerar bra, men vi brukar ignorera förutsägelser för det mesta när vi skriver.

LÄS MER: BlackBerry Q10 recension

0 Shares