Förhandsgranskning av Office 2019 är nu tillgänglig för nedladdning

0 Shares

Excel 2019

Vi visste redan att Microsoft planerade att släppa förhandsgranskningar av Office 2019 mot mitten av detta år, och nu är den första här – åtminstone för vissa människor.

Microsoft har presenterat Office 2019 Commercial Preview, och detta är en chans för företag att testa den senaste versionen av office-sviten. PC-versionen av sviten är en Windows 10-exklusiv. Läs vidare för att ta reda på hur du får tag på programvaran – om du verkligen kan.

Se även:

I förhandsgranskningen ingår uppdaterade versioner av Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, Project, Visio och OneNote, och medan det bara finns en PC-version för tillfället lovar Microsoft att Mac-förhandsvisning kommer att visas under de kommande månaderna . Skrivande på Office-bloggen säger Microsofts Jared Spataro:

Denna milstolpe är den första i en serie förhandsvisningsmeddelanden för Office 2019-vågen, och under de kommande månaderna släpper vi förhandsgranskningar av Office 2019 för Mac, Exchange 2019, SharePoint 2019, Project Server 2019 och Skype för Business 2019. Office 365 ProPlus levererar den mest produktiva och säkraste Office-upplevelsen – med lägsta TCO för distribution och hantering. Men för kunder som ännu inte är redo att flytta till molnet erbjuder Office 2019 en uppdatering av de eviga apparna med nya funktioner för både slutanvändare och IT.

Office 2019 levererar nya funktioner som hjälper slutanvändarna att skapa fantastiskt innehåll på kortare tid. Uppdateringar inkluderar nya och förbättrade bläckfunktioner i alla appar, som roamingpennfodral, tryckkänslighet och lutningseffekter; kraftfullare dataanalys i Excel, som nya formler, nya diagram och Power BI-integration; och sofistikerade presentationsfunktioner i PowerPoint, som Morph och Zoom. Dessa funktioner ingår redan i Office 365 ProPlus men är inte tillgängliga i Office 2016.

Mer information om vad som ingår i denna förhandsvisning finns i FAQ.

Tyvärr för de flesta är Office 2019 Commercial Preview inte något som görs tillgängligt för alla. Microsoft förklarar att “det här förhandsgranskningsprogrammet endast är avsett för organisationer som planerar att distribuera den eviga (volymlicensierade) versionen av Office 2019 när den släpps senare i år.”

Företag som vill prova förhandsgranskningen måste registreras för Microsoft Collaborate, och de har då möjlighet att gå med i Office 2019 Commercial Preview.

0 Shares