Första titt på Ginicam

0 Shares

Ginicam är en onlinetjänst som ger människor chansen att interagera via live webbkamera. Det ger dig chansen att sälja dina tjänster via internet. Det fungerar så här.

En kändis kan ha ett Ginicam-konto och interagera med sina fans en efter en eller i gruppsessioner. Kändis kan också välja att ta betalt för den här tjänsten eller ge ut den gratis.

Det finns tre typer av användare till Ginicam, VIP, Premium eller Regular. VIPs får specialbehandling i chatt sessioner som ger dem interaktion ansikte mot ansikte och även röstchatt.

Priserna varierar och bestäms av sessionens ägare. Ju mer kända de är, eller desto mer önskvärt kommer deras service att kosta dig mycket mer. Sessionsägaren kan ställa in hur många människor de vill prata med i sitt evenemang och ge dem en exklusiv känsla. Med kostnaden i åtanke, om ägaren beslutar att de vill ha 2000 personer i sin session på en gång, kanske kostnaden för sessionen inte är mycket alls.

Ginicam har använt kändisen tungt som ett exempel – folk skulle gärna chatta med sina hjältar. Det finns andra användningsområden för programvaran, till exempel webbseminarier, eller om du gifter dig utomlands kan detta sändas över Ginicam om familjemedlemmar inte kan delta. Från vad jag hittills har sett är det en mycket liknande tjänst som Skype, men med den monetära tjänsten som stöder den.

Ginicam tar en procentandel av dina intäkter från dig, men vad du tjänar under en av dina sessioner är dina pengar att spendera hur du vill.

Det är i beta just nu med de sista buggarna. Det är en mycket spännande mjukvara, som används i rätt händer, kan vara ett mycket effektivt sätt att kommunicera.

0 Shares