Förvirrad över vilka Windows 10-testbyggnader finns i vilken Insider-ring? Det finns ett enkelt sätt att ta reda på

0 Shares

Windows Insider-programmet är en röra. Det brukade vara som en Insider du fick testa bara tidiga versioner av nästa stora OS-funktionsuppdatering, men nu – beroende på vilken ring du befinner dig i – kan du testa versioner för den första Windows 10-uppdateringen 2020, förfaller över ett år från nu.

Som om det inte är tillräckligt illa får Fast ring Insiders för närvarande nya byggnader med en hastighet av två i veckan – vilket knappast ger tillräckligt med tid för att installera och testa dem – medan Slow ring Insiders bara får mycket tillfälliga uppdateringar. Det är inte konstigt att några av Microsofts lojala legion av obetalda testare är förvirrade.

SE ÄVEN:

Om Microsofts släppmetod får dig att skrapa huvudet är du inte ensam. Tack och lov har mjukvarugiganten en lösning.

Nej, det är inte för att förenkla släppschemat utan snarare för att göra det enkelt att kontrollera vilka byggnader som kan nås från vilka ringar.

Så om du inte är säker på vilken ring du hittar Build 18841 i (det är Skip Ahead), eller vad den senaste snabba ringbyggnaden är, kan du när som helst kontrollera genom att gå ner i kaninhålet här.

Bildkredit: Maridav / Shutterstock

0 Shares