Free hastighet på 600 Mbps bredband från Virgin

0 Shares

Jungfruliga media ger en ökande hastighet på sin Oomph TV, som är toppnivå med en hastighet på cirka 600 Mbps, vilket gör det möjligt för en kund att få tillgång till 516 Mbps-hastighet i en enastående internetaffär.

Om vi ​​tittar på Virgin-nätverkens hastighet är det cirka 516 Mbps nedströmsdata och kan utnyttjas med Oomph TV. Virgin Media är ett av de snabbaste och mest använda bredbandspaket som finns på marknaden. Användarna kan få detta kontrollerat på olika bredbandsjämförelsesidor. usave.co.uk är en sådan pålitlig webbplats för jämförelse av bredband. Erbjudandet är öppet tillgängligt och är ett av de bästa paketen som är tillgängliga för invånare i Storbritannien.

Oomph har cirka 260 kanaler med en rejäl månadsräkning på cirka £ 79 / månad, som nu kostar £ 135 / månad. Det här paketet är inte känt för att vara perfekt för alla. De flesta av de fristående kunderna har den snabbaste internethastigheten på 362 Mbps och betalar en tariff på M350. Virgin rullar en uppgradering som erbjuder 1 Gbps hastighet genom hela nätverket med den nya routern HUB 4.0. Framstegen inom bredband är endast tillgänglig för två miljoner hem och täcker främst Manchester, Midlands, Reading, Southampton, Hampshire och Berkshire. I slutet av 2021 syftar Virgin till att nå cirka 15 miljoner användare, och vi har ingen aning om hur coronavirus har påverkat installationen av detsamma.

Vi kan bara säga att landets folk inte behöver vänta på ytterligare uppgraderingar av sin jungfru-kabel.

Nya nivåer i paketet, som har funnits sedan juli, kommer att lägga till Oomph-paketet och göra internethastigheten bättre för sina kunder. Uppgraderingen av internethastigheten för Oomph har varit gratis och kostnaden för 516 Mbps är fortfarande inte känd.

Ett liknande paket i internethastighetshöjningen lanserades i januari, vilket kommer att uppgradera anslutningsspridningen till miljontals abonnenter från deras vanliga hastighet på 50 Mbps till 100 Mbps. Ökningen i hastigheten kommer med den uppgraderade hastigheten på 108 Mbit / s utan att dessutom ladda något. Feedbacken från kunderna har hjälpt källorna att göra några anmärkningsvärda förändringar.

Planen på 516 Mbps är inte bara exklusiv för TV-buntarna och kommer att introduceras som ett standard bredbandspaket för folket. Dessutom kommer 516 Mbps Oomp Bundle att uppgraderas till 600 Mbps och gör det möjligt för användarna att få mer än den hastigheten utan TV: n. Dessa ändringar tillkännagavs någonstans i juli, tillsammans med några andra ändringar i deras standardpaket. Detta inkluderar att byta till ett 18 månader långt kontrakt snarare än att hålla sig till det 12 månader gamla kontraktet. Hastighetshöjningen i det befintliga paketet kan ses som en uppgradering genom att ta en viss tid.

Den nya fristående bredbandsavtalet erbjöd en internethastighet på 516 Mbps. Användare kan registrera sig för samma via internet eller telefon. Dessa platser öppnas igen efter låsning av koronavirus. Coronavirus har hjälpt till att påskynda förskjutningen av deras kundtjänster genom digitala plattformar, vilket har lett till mindre arbete på filialerna. Det finns en kommande Virgin-prissättning på 31 miljarder pund för att gå samman med en mobiloperatör, som förväntas slutföras i mitten av 2021.

0 Shares