Fulladdad: Googles modulära telefon öppnar upp för testning, en ny, väckande Assassin’s Creed Unity …

0 Shares

Idén med en modulär smartphone – med utbytbara och därmed lätt uppgraderbara delar – är verkligen spännande, men har förblivit något av ett avlägset koncept även när stora aktörer försöker driva den framåt. Det borde inte vara sant mycket längre, åtminstone eftersom Google har öppnat förfrågningar om testpaket och syftar till att skicka dem den här månaden.

Beviljas, denna typ av test före pre-release är inte för genomsnittskonsumenten; det är för utvecklare som prototyper potentiella kort för Googles Project Ara-enheter. Inlämningsformuläret säger: “Vi kommer att prioritera förfrågningar baserat på teknisk erfarenhet och styrkan i ditt modulkoncept.” Det är särskilt avsett för alla som försöker vinna Project Ara Devleoper Prize Challenge, som kommer att tilldela 100 000 US $ för en särskilt fantastisk (och fullt fungerande) modul senast den 30 september.

Google går snabbt på denna förfrågningsrunda, med inlämningar som förväntas till torsdagen den 17 juli och de första satserna kommer att skickas före slutet av månaden. Ytterligare en testperiod kommer att börja omedelbart och pågå fram till 17 augusti, så om du har en ljus idé men behöver mer än två dagar för att få allt planerat, ja … du har en månad och två dagar då. Lycka till.

[Source: Project Ara and Google Plus via Pocketnow and Engadget]

LÄS MER: Google har en fungerande Project Ara-prototyp

0 Shares