Fulladdat: LGs QuickCircle-fodral är ett fönster i G3, vinn en Star Wars: Episode VII-roll och …

0 Shares

Vi är fortfarande en vecka kvar från LG: s planerade G3-handenhet – även om en teasertrailer och läckta renderingar redan har visat mycket – och redan arbetar tillverkaren med att sälja potentiella köpare på nya smarta tillbehör.

Just meddelat är det nya QuickCircle-fodralet för G3 ett bokliknande omslag med en ganska stor cirkulär öppning på den övre främre halvan, vilket avslöjar en betydande del av skärmen när den är stängd. Du kommer fortfarande att kunna ringa, skicka textmeddelanden, räcka ut tiden, lyssna på låtar, ta foton och “få en uppdatering av [your] hälsa ”genom fönstret, enligt LG. Och ett mjukt vitt sken lyser när det öppnas eller stängs, samt när ett samtal eller meddelande kommer igenom.

QuickCircle-fodralet kommer säkert att lanseras bredvid telefonen och kommer att finnas i fem färger: Aqua Mint, Indian Pink, Metallic Black, Shine Gold och Silk White. LG kommer också att släppa en SDK nästa månad för att tillåta tredjepartsutvecklare att ta ett tag på funktionaliteten, vilket kan ge några otroligt coola småförmåner i tid.

[Source: LG via Engadget]

LÄS MER: Detta är LG G3, och det är vackert

0 Shares