Fullt laddad: Kanye säger att albumet är för alltid Tidal exklusivt och Star Wars: Episode VIII teaser

0 Shares

Kan ett album få dig att registrera dig för en prenumeration på premiummusikstjänster? Kanye West hoppas tydligen. Hans senaste album, Pablos liv, debuterade tidigt på söndag morgon på Tidal, en tjänst som han har en andel i, och det förväntades vara en första veckas direktuppspelning. Men nu säger West att det aldrig kommer att hittas någon annanstans.

“Mitt album kommer aldrig att finnas på Apple. Och det kommer aldrig att säljas … Du kan bara få det på Tidal”, twittrade han sent i går kväll. Faktum är att albumet ursprungligen var tillgängligt för köp via både Tidal och hans webbplats, men det alternativet togs snabbt bort till förmån för ren streaming.

Det är en överraskande twist, med tanke på hur väntat albumet var, men kommer det att hålla fast? West har tweetat ständigt på sistone, med episka rants om hans storhet och massiva personliga skulder, för att inte tala om regelbundna önskemål om att hans fans ska anmäla sig till Tidal. Vi föreställer oss att många har anmält sig till en tidevattenprovning under de senaste dagarna, men om dessa prenumerationer inte håller och abonnentnumren inte i slutändan ökar, kommer Kanye verkligen att hålla sitt album exklusivt för tjänsten? Vi får ta reda på det.

[Source: Twitter]

0 Shares