Fullt laddad: LG publicerar G3-specifikationer tidigt, Apples iPhone-hemautomationsplaner och Metro Redux gick …

0 Shares

Apple ryktas göra ett stort stänk på sin Worldwide Developers Conference (WWDC) nästa vecka – med allt från delad skärm iPad multitasking till att introducera Dr. Dre och Jimmy Iovine som nya chefer via det förväntade Beats Electronics-förvärvet – men här är en viktigare lite nyheter vi enligt uppgift kommer att höra om.

Om man ska tro på Financial Times källor kommer Apple att lägga stort fokus på hemautomation via iPhone och lägga till ett slags center till iOS som gör att du kan styra olika enheter i ditt hem via din smartphone. Rapporten föreslår att till exempel att komma in i ditt hem automatiskt kan tända lamporna tack vare enhetens närhet.

Marknadsmässigt liknar planerna enligt uppgift “Made for iPhone” som Apple använder för godkända kringutrustning, men med en ny logotyp och ett nytt namn. På typiskt Apple-sätt förväntas allt under etiketten fungera ganska enkelt, och integritet kommer också att vara en stor försäljningsargument. Är du redo att låta din iPhone prata med ditt kylskåp? Apple kanske satsar på det.

[Source: The Financial Times]

LÄS MER: Bärbar teknik, mobila betalningar och sakernas internet: varför Bluetooth 4.1 är verkligen spännande (ärligt talat är det)

0 Shares