Fullt laddad: Ta tag i november gratis PlayStation Plus-spel och BBC plottar His Dark Materials-serien

0 Shares

YotaPhone 2: s amerikanska release släpptes plötsligt i sommar, men det finns ett alternativ i horisonten. Siam 7x har ungefär samma koncept: det är en Android-telefon med en traditionell bildskärm på framsidan, men också en alltid på-E-bläckskärm på baksidan. Det är perfekt för saker som att läsa böcker, aviseringar och musikkontroller.

Sanningen att säga, Siam 7x verkar inte vara väldigt annorlunda än YotaPhone, även om den är lite lägre i minst ett avseende: specifikationerna på Kickstarter-sidan listar en 720p framskärm, trots påståenden om att den är en “Full HD “-skärm någon annanstans på sidan. Ändå, om du vill ha en dubbelskärmad telefon i USA, är det här din bästa insats: supportare kan få den nästa månad för ett pant på 420 US $. Vi får veta att det kommer att finnas tillgängligt i Europa också i januari.

UPPDATERING: PR berättar att Kickstarter-kampanjen drogs på grund av ett upphovsrättsligt problem, och de har beslutat att starta på Indiegogo istället. Den nya kampanjen finns här; detaljerna ser likadana ut för oss, men se till att dubbelkolla innan du plundrar dina pengar.

0 Shares