Gå ut ur MacBook Pro (2016) dongle helvete med HyperDrive Compact Thunderbolt 3 USB-C Hub

0 Shares

DongleStill3

MacBook Pro (2016) är möjligen den vackraste bärbara datorn som någonsin skapats – det är ett konstverk. Den har ett revolutionerande nytt tangentbord och en monströs pekplatta. Så det är perfekt, eller hur? Tja, inte för alla. Du förstår, den har bara USB Type-C / Thunderbolt 3-portar, vilket betyder att du kan behöva donglar för att få jobbet gjort. Behöver du ansluta ett SD-kort? Dongle. HDMI-kabel? Dongle. USB typ-A? Dongle.

Uppenbarligen kommer alla att leta efter en ultimat dongel som kan göra allt. Det finns många sådana adaptrar på marknaden, men många saknar perfektion. Över på Kickstarter finns det dock en ny sådan produkt som heter “HyperDrive” som syftar till att vara den enda dongeln du någonsin kommer att behöva.

“Vi designade HyperDrive för att kännas som en naturlig förlängning av MacBook Pro 2016 med liknande produktlinjer, tjocklek, rätvinkliga kanter och rundade hörn. HyperDrive är tillverkad av CNC-precisionsmalt aluminium som finns i både rymdgrå och silver för att matcha färg och utseende av MacBook Pro. Vi ville också ha ett adapterhubb som användarna kan lämna på sin MacBook Pro när de rör sig. Som sådant gjorde vi bort anslutningskablarna och fick HyperDrive ansluta direkt och spolades till MacBook Pro “, säger Sanho Corporation.

HyperDrive har två Thunderbolt 3-kontakter, vilket betyder att den har mer bandbredd än de flesta enportlösningar. Genom att använda två portar bör det visa sig mer robust när det också är anslutet. Som du kan se nedan har den nästan allt en vägkrigare behöver. Den erbjuder både SD- och micro SD-kortplatser, dubbla USB Type-A, HDMI-utgångar, USB-C och Thunderbolt 3.

DongleStill

Detta skulle vara ett klokt köp att hålla i en väska för nödsituationer. Även om du bara behöver säga en SD-kort-dongel, varför begränsa dig till just det? Detta kommer att tillgodose många behov när de dyker upp. Det kommer att kosta $ 99 i detaljhandeln, men early-bird-priser börjar på $ 49, men det kommer snart att bli slutsålt. Redo att backa det? Du kan göra det här.

0 Shares