Gionee återvänder till den indiska marknaden med två nya smartphones

0 Shares

Efter att ha varit stängd i över sju månader planerar den kinesiska smarttelefontillverkaren Gionee nu att komma tillbaka på den indiska marknaden. Företaget har nu retat två av sina kommande smartphones som säljs uteslutande via e-handelsplattformen Flipkart.

De senaste rapporterna föreslog att Gionee kör på kanten av konkurs; dessutom har dess ordförande förlorat mer än 144 miljoner dollar till spel på ett kasino. Och därför kan företaget snart stänga sin verksamhet. Men det faktum att den fortfarande lever och planerar att lansera nya telefoner i landet antyder överlevnaden, åtminstone i Indien.

Gionee Indien

Gionee Indien

Teasern på Flipkart avslöjar inte mycket om de kommande Gionee-smartphonesna; även lanseringsdatumet är ännu inte känt. Istället står det att båda de Flipkart-exklusiva smartphonesna kommer att ha en vacker design i kombination med en fullskärmsskärm. Affischerna fokuserar också på fantastiska kameror, hög prestanda och utmärkt batteritid. När man tittar på påståendena verkar det som om företaget planerar att erbjuda en allround-telefon som kommer att utmärka sig inom alla områden.

Dessutom indikerar “budget deal” -taggen att enheterna inte blir dyra. Dessutom visar den partiella konstruktionen som finns på teasern en horisontellt staplad dubbelkamerainställning på baksidan. Dessutom kommer baksidan också att ha en fingeravtrycksläsare.

De senaste smartphones som lanserades av företaget var Gionee S11 Lite och F205 som kom tillbaka i augusti i år. Låt oss vänta på att företaget avslöjar mer om sina kommande nya telefoner. Fram till dess, håll dig uppdaterad.

0 Shares