Giveaway: Vinn en begränsad upplaga Air Jordan III Xbox One X från Microsoft

0 Shares

Om du har en ny 4K-TV är en av de bästa kompletterande enheterna du kan köpa Xbox One X. Inte bara kan den spela UHD-strömningsinnehåll, men den stöder också 4K Blu-ray – något PlayStation 4 saknar. Bäst av allt, Microsofts senaste konsolvariant kan hantera 4K spel – ännu en sak Sonys spelmaskin misslyckas med att göra.

Alla med $ 500 kan göra en Xbox One X – det är ett grundläggande drag. Om du verkligen vill avundas av dina vänner är det en begränsad version av konsolen som du vill ha. Microsoft kör för närvarande en giveaway för några extremt begränsade Xbox One-maskiner. För att fira Air Jordan 3-sneakers (av någon anledning) ger Windows-tillverkaren tre unika konsoler. Det finns tre stilar, men bara en av var och en produceras. Med andra ord är dessa Air Jordan Xbox One X-konsoler ungefär lika sällsynta som de kommer.

“Den som är en sneakerentusiast vet att de kommande fem veckorna är en väldigt stor sak när det gäller några ikoniska Air Jordan III-utgåvor. För att fira detta avslöjar skapar vi unika Xbox One X-konsoler inspirerade av var och en av de tre kommande Air Jordan III-utgåvorna, säger Aaron Greenberg, GM för Games Marketing, Microsoft.

LÄS OCH: Microsoft presenterar Xbox One S PlayerUnknown’s PUBG-paket (Battlegrounds)

Greenberg säger vidare, “The Free Throw Line Xbox One X hyllar den oförglömliga dunk av Michael Jordan 1988. Black Cement Xbox One X är inspirerad av sneakers med samma detaljer som gjorde att dessa, av många betraktade, de bästa sneakersna genom tiderna, och Tinker Xbox One X visar Tinker Hatfields originaldesign för vad skon skulle bli. “

Jag menar, jag ska vara ärlig, jag tycker att det är lite dumt att vara en sneakerentusiast och äga många par skor, men jag kan uppskatta mode och väldesignade skor. Som någon som växte upp på 1990-talet vet jag hur viktigt Air Jordan-sneakers var för många barn och unga vuxna, men mannen har inte spelat basket på länge – det är nog dags att gå bort från att hålla honom uppe en piedestal och dyrkan skor som bär hans logotyp. Med detta sagt förblir dessa sneakers populära i Hip-Hop-kulturen – nedanstående musikvideo handlar om Air Jordan-skor och har 11 miljoner visningar.

I slutändan känns detta som företagets girighet och varumärkesporr. Det här är inte annorlunda än en Xbox med, till exempel, Slim Jim, Old Navy eller Honda-logotypen på. Personligen tycker jag att en Xbox med ett annat företags logotyp är lite konstig, men OK, vad som helst. Free är gratis.

Som jag vet från att titta på Pawn Stars är saker dock oerhört värdefulla när de tilltalar flera segment. I det här fallet kommer en engångs Xbox One X med en Air Jordan-logotyp att tilltala spelare, sneakerentusiaster och basketfans. Även om du inte är mycket intresserad av sneakers eller basket, kan du förmodligen vända den till ett bra pris om du vinner utdelningen.

Att gå in är extremt enkelt – bara retweeta nedanstående tweet. Det finns dock ett litet tryck – du måste inkludera hashtaggen #Sweepstakes. Var noga med att retweeta före 22 februari klockan 1 ET, eftersom det är då tävlingen avslutas. Du kan läsa de fullständiga reglerna här.

0 Shares