Glädjas! Microsoft ger Skype classic en tillfällig uppehållstillstånd

0 Shares

Skype på bärbar dator

Det var skrik när Microsoft nyligen tillkännagav planer på att döda av Skype classic (bättre känd som Skype 7.0) och tvinga användare att migrera till Skype 8.0 – den moderna versionen av appen. Men efter en stor besvikelse från Skype-användare har Microsoft låtit … lite.

Även om det inte är sant att säga att Skype-klassikern har sparats har dödsdatumet den 1 september förlängts – tills när är inte klart. Microsoft säger att man utvidgar stödet till det mycket (väl, mer) älskade meddelandeverktyget “under en längre tid”.

Se även:

Med avstängningsdatumet som snart närmade sig, växte det en oro av oro bland Skype-klassiska diehards. I linje med bilden som den gillar att presentera av sig själv på senare tid, säger Microsoft “vi lyssnar” och har tagit med sig feedback från kunder som var missnöjda med sitt beslut. Men Microsofts meddelande – medan det är något av en publik-pleaser – är ganska vagt.

Tillkännagivandet kom i ett meddelande som publicerades på Microsoft Community-forum (först noteras av Thurrott.com), med företaget som säger:

Baserat på kundfeedback utökar vi supporten för Skype 7 (Skype classic) under en tid. Våra kunder kan fortsätta använda Skype classic tills dess.

Tack för alla dina kommentarer – vi lyssnar. Vi arbetar för att få alla funktioner du har bett om till Skype 8.

Övervaka den här ytan.

Det finns ingen ledtråd om hur länge användare kommer att kunna fortsätta att använda Skype classic, inte heller en indikation på om Microsoft har ändrat sig om att avsluta stödet för det helt. Som meddelandet säger måste vi bara titta på detta utrymme och se vad som utvecklas under de kommande veckorna och månaderna.

Bildkredit: Bernardo Ramonfaur / Shutterstock

0 Shares