Glöm buggy Windows 10, Windows 11 är det operativsystem vi vill ha

0 Shares

Windows 10 är ett mycket bra operativsystem, men uppdateringen från oktober 2018 har lämnat en dålig smak i många användares mun. Det orsakade en mängd problem, drogs och även efter att det gjordes tillgängligt dykt nya utgåvor upp. April 2018-uppdateringen rullades ut till användare med blixtens hastighet, men uppdateringen från oktober 2018 har hittills bara installerats på cirka 3 procent av systemen. Aj.

Microsoft har tidigare sagt att Windows 10 kommer att vara den “sista versionen av Windows”, men är det dags att tänka om den idén och ge användarna ett operativsystem som går upp till 11? Ta en titt och bestäm dig själv.

SE ÄVEN:

YouTuber Kamer Kaan Avdan, som tidigare har skapat konceptvideor för bland annat uppdaterade versioner av Windows 95, Windows XP och Windows 7, har släppt en helt ny video som visar sin vision om Windows 11.

Den här “nästa generationen av Windows” innehåller böjda mönster, en ombildad Start-meny (fortfarande med brickor men), smarta animationer och – något som Windows 10-användare bara kan drömma om – en verkligt konsekvent design.

Det finns ett omdesignat sökgränssnitt, ett nytt, mycket bättre mörkt läge, plus ett alternativ verkligen mörkt läge och adaptiva markörer. Du kan också fästa brickor på skrivbordet, vilket är en bra idé.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Med en nick till det förflutna kommer Avdans Windows 11 också med ett snyggt Windows XP-tema!

Vad tycker du om detta Windows 11-koncept? Föredrar du det framför Windows 10? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

0 Shares