Glöm buggy Windows 10, Windows 7 2021 Edition är det Microsoft-operativsystem vi behöver!

0 Shares

Microsoft slutade slutligen stödja Windows 7 i början av förra året, men det åldrande operativsystemet finns fortfarande på över 16 procent av Windows-systemen och många användare föredrar det framför Windows 10 som verkar plågas med en oändlig ström av buggy uppdateringar.

Även om mjukvarugiganten kommer att ge sitt nya operativsystem en välbehövlig makeover senare i år med nya ikoner, ett skalbart UI-teckensnitt och andra visuella förbättringar, är det fortfarande osannolikt att vinna över hjärtan och sinnena hos många av Windows 7-troende.

Om du någonsin har undrat hur fan-favorit OS skulle se ut om det hade en modern uppdatering, har konceptskaparen Addy Visuals svaret.

Efter att ha tidigare gett oss sin syn på Windows Vista Remastered Edition, Windows 8 Remastered Edition och Windows 21, vänder han sig idag till att visa oss sin senaste fantasi i form av Windows 7 2021 Edition.

SE ÄVEN:

Hans skapelse har en ny Aero-design som, i en grävning av Microsofts inkonsekventa tillvägagångssätt, tillämpas överallt. Prylar gör comeback i detta koncept och du kan fästa dem på skrivbordet. Det finns också ett nytt actioncenter.

För Windows 10-användare med kompatibla telefoner är din telefon en användbar app och Addy tar den till sin uppdaterade Windows 7-design, vilket gör det enkelt att öppna telefonappar i operativsystemet.

Det finns också några alternativa teman för det nostalgiska.

Titta på videon nedan och låt oss veta vad du tycker om detta koncept i kommentarerna. Föredrar du det framför Windows 10 eller det ursprungliga Windows 7?

0 Shares