Glöm påskägg, Facebook Messenger har nu officiellt ett mörkt läge

0 Shares

Facebook Messenger mörkt läge

Efter den populära trenden har Facebook nu officiellt rullat ut det efterfrågade mörka lägesalternativet till Facebook Messenger på både iOS och Android.

Funktionen var tillgänglig som ett hemligt påskägg från början av förra månaden, men nu rullas det ut på global basis för alla att njuta av. Mörkt läge kan nu nås som en vanlig inställning utan att behöva hoppa genom några speciella bågar.

Se även:

Mörkt läge i Facebook Messenger tjänar flera syften. För det första kan det vara lättare för ögat; För det andra kan det spara lite batteritid på din telefon. För det tredje, och kanske viktigast, kanske du bara föredrar de mörkare tonerna – och valet är alltid välkommet.

Meddelandet om den globala lanseringen i ett blogginlägg säger Facebooks Bridget Pujals:

Efter en månadslång påskäggsaktivering med otaliga halvmåneemojis är vi glada att meddela att alla runt om i världen kommer att kunna aktivera mörkt läge i Messenger med en enkel växling från inställningar. Växeln rullar ut globalt idag.

För att aktivera, tryck bara på din profilbild i Messenger för att komma åt dina inställningar och växla till mörkt läge för att växla chattestetiken från vit till svart.

Så vad väntar du på? Gå över till inställningar och rampa upp mörkret!

0 Shares