Glöm Surface Go – System76 erbjuder stora skolbesparingar på Linux-bärbara datorer

0 Shares

Nästa månad kommer studenter över hela Amerika att återvända till skolan. Oavsett om det är K-12 eller college, har tekniken blivit allt viktigare i klassrummet. Det är av denna anledning som en bärbar dator kan vara ett viktigt verktyg för en elev.

Microsoft lanserade nyligen Surface Go, och medan den underdrivna surfplattan ser ut som ett tillräckligt bra alternativ för studenter med en budget, låt oss vara ärliga – det är inte en riktig bärbar dator. Diskettangentbordet (som säljs separat) betyder att det inte är robust i ett knä. För att inte nämna, det är mer av en sekundär dator – inte en huvud-dator. Om du hellre vill utrusta eleven i ditt liv med en riktig dator, varför inte vända sig till Linux? När allt kommer omkring är öppen källkod framtiden för datorer. System76 har en ny skolförsäljning som gör det mycket billigare att köpa en dator som kör Ubuntu eller Pop! _OS.

LÄS OCH: Microsoft Surface Go är en mardröm som kan repareras och det är OK

När det gäller försäljningen säger System76 följande.

Få upp till 100 $ rabatt direkt på en dator, med fler rabatter när du uppgraderar. Spara upp till $ 300 på bärbara datorer och upp till $ 455 på stationära datorer, beroende på din dator och konfiguration. Du får också en begränsad upplaga av System76-anteckningsboken med ditt köp. Dessa bärbara datorer designades av våra ingenjörer för att inkludera deras favoritdiagram, formler och tabeller. Nu, med alla dessa extra besparingar på högeffektiv hårdvara, är du säker på att slutföra din databehandlingsläxa långt före klassen.

Den fria “anteckningsboken” är inte en annan bärbar dator – haha! Egentligen är det en anteckningsbok / planerare. Företaget förklarar bokens användbarhet nedan.

Denna planerare, gjord speciellt för dig, innehåller referenser som Logic Gate-diagram, kretssymboler, mätomvandlingar, Linux-kommandorader och mer. Den innehåller också en månatlig kalender fylld med Linux- och open source-konferensdatum, deadlines samt födelsedagar för viktiga personer. Vi inkluderar också information om bra open source-projekt i öppen källkod som t.ex. Outreachy-programmet och GSoC-praktikplatser.

För att köpa din egen System76 bärbara eller stationära dator med denna speciella prissättning, gå helt enkelt hit. Du måste dock agera snabbt. Specialpriser och gratis anteckningsbokskampanj löper ut den 6 september. Den kostnadsfria anteckningsboken är endast tillgänglig så länge lagret räcker.

Håller du med om att Linux och ideologi med öppen källkod är bättre alternativ för studenter jämfört med sluten källa och Windows? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

Fotokredit: nex999 / Shutterstock

0 Shares