Glöm tråkig Windows 10, det är Windows Vista: Remastered Edition vi vill ha!

0 Shares

Människor hävdar ofta att Microsoft-operativsystem följer ett mönster med bra och dåliga versioner alternerande – Windows 95 (dåligt), Windows 98 (bra), Windows Me (dåligt), Windows XP (bra), Windows Vista (dåligt), Windows 7 (bra), Windows 8.x (dåligt) och Windows 10 (mestadels bra).

Det är till stor del sant, men om Windows Vista hade fått samma livslängd som Windows 10 har haft, finns det en stor chans att en stor del av Windows-användare fortfarande skulle köra den idag. Vista var inte dålig som sådan, bara mycket oavslutad. Om det åldrande operativsystemet hade en modern makeover, kan det vinna över Windows 10-användare? Jag misstänker det. Fest dina ögon på Windows Vista Remastered Edition och bestäm dig själv.

SE ÄVEN:

Addy Arapi – som tidigare gav oss sin vision om Windows 21 och Windows 8 Remastered – har riktat sin uppmärksamhet mot Windows Vista för sitt slutliga koncept 2020, skapat i karantän.

Denna omföreställning tar allt vi vet och älskar / hatar om Windows Vista och ger det en modern makeover. Den har en sidofält med fästbara prylar och Windows 10: s Action Center, en uppdaterad File Explorer och – oundvikligen – ett snyggt mörkt läge.

Den gamla Aero Design har också fått en modern twist som han kallar Aero 2.0.

Jag gillade Vista aldrig riktigt mycket, men den här nya versionen visar hur bra det kan vara om det släpptes idag.

Kolla in Addy Visuals-konceptet nedan och låt mig veta vad du tycker om det i kommentarerna.

0 Shares