Glöm Windows 10, Windows 20 är det Microsoft-operativsystem vi behöver!

0 Shares

Windows 10 har haft mer än sin andel av problem genom åren, med buggyuppdateringar som orsakar en mängd olika problem för användarna. Uppdateringen i maj 2020 är nästan redo att släppas, och kommer utan tvekan att föra med sig ytterligare ett antal elände för många när den anländer.

När Windows 7 inte längre stöds är Windows 10 verkligen det enda spelet i stan för dem som vill använda Microsofts operativsystem. Men kanske borde vi överföra det till det förflutna och titta på framtiden med den underbara och mycket modernare Windows 20.

SE ÄVEN:

Seriekonceptskapare Kamer Kaan Avdan, som tidigare har släppt videor för uppdaterade versioner av Windows 95, Windows XP, Windows 7 och Windows 11, samt Apples version av Windows 10, vänder sig idag till att visa oss hur Windows 20 kan se ut tycka om.

Detta är Avdans hittills mest ambitiösa skapelse. Det tog honom 35 dagar att komma rätt, under vilken tid han provade ett antal presentations- och designtekniker, och slutresultatet ser definitivt annorlunda ut än hans andra verk.

Höjdpunkterna i detta koncept inkluderar mer attraktiva ikoner, ett anpassningsbart aktivitetsfält som låter dig välja mellan versioner med centrerade ikoner och / och ingen Start-knapp, interaktiva Start-menyplattor, en snygg File Explorer med flikar, en helt ny inställningsapp och en omdesignad surfplatta Läge.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det finns ett nytt Action Center, mörka och mörkare lägen, översyn av användargränssnitt för sökning, dynamiska bakgrundsbilder och den saken som Windows-användare har längtat efter i flera år från Microsoft – konsekvent design.

Vad tycker du om detta Windows 20-koncept? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

0 Shares