Google arbetar på en lapp för konstig dubbelhakad bugg som påverkar Pixel 3 XL

0 Shares

Pixel 3 XL dubbel hack

Skårorna som pryder ett ökande antal telefoner – från iPhone XS till OnePlus 6T – har visat sig vara ganska splittrande, men det verkar osannolikt att de kommer att försvinna när som helst snart. Faktum är att tack vare en konstig bugg har vissa Pixel 3 XL-ägare upptäckt att de har extra skåror att kämpa med.

Ett antal användare har stött på ett fel som lägger till ett andra hack på sidan av skärmen förutom det vanliga högst upp. Orsaken till problemet är inte känd, men Google arbetar med att åtgärda det.

Se även:

Den goda nyheten är att felet kan tillfälligt åtgärdas med en snabb omstart av en problematisk telefon, men det finns inget ord om att bara vill orsaka problemet. Många har tagit till Twitter och Reddit för att lägga upp foton av sina extra hack, och det verkar som att problemet på något sätt är relaterat till skärmrotation.

På tal med Android Police har Google bekräftat att de är medvetna om problemet – det skulle ju vara konstigt om det inte var det – och säger att det finns en lösning i arbetet. Ingen tidsskala har föreslagits, så om du har en Pixel 3 XL med dubbla snitt måste du antingen stå ut med intrånget eller fortsätta att starta om telefonen för att njuta av din skärm oskadad.

Bildkredit: UrAvgConsumer

0 Shares