Google avslöjar Android Excellence-samlingen för hösten 2017

0 Shares

google-play-samsung-android

Google har presenterat de senaste samlingarna av bästa spel och appar för Android. Företaget introducerade Android Excellence-programmet tidigare på året och nu har det tagit bort listorna för hösten 2017.

Det här är inte nödvändigtvis nya titlar, så när du bläddrar bland samlingarna ser du sannolikt ett antal bekanta namn. Sammantaget finns det dussintals Android Excellence-appar och Android Excellence-spel.

Se även:

Google påpekar att titlarna som kom till listan “är anmärkningsvärda för att använda de senaste Android-funktionerna.” Även om detta uppenbarligen är en ganska noggrant sammanställd lista har Google inte organiserat appar och spel i topp tio – åtminstone är det inte klart att appen och spelet (Onefootball – Football Scores och Asphalt 8: Airbourne) vid högst upp på listan anses av Google vara bäst, eftersom det inte finns någon medföljande redaktionell kopia.

För Android-användare är samlingarna ett utmärkt sätt att upptäcka något nytt, samt ger möjlighet att se om dina favoritappar och -spel är lika högt uppskattade av Google.

Gå över till Google Play för att kolla in Android Excellence Apps och Android Excellence Games.

Bildkredit: dennizn / Shutterstock

0 Shares