Google försenar lanseringen av uppdaterat flöde på grund av tekniska problem på Android

0 Shares

google-seach-desktop-mobile

Googles tillkännagivande förra veckan att det lanserade ett uppdaterat algoritmdrivet flöde till sina mobilappar ledde till (nonsens) spekulationer om att företagets söksida också fick en redesign. Efter att ha pooh-poohing detta förslag har Google också avslöjat att dess nya mobila flöde lansering har drabbat en haka.

Användare som uppdaterade till det nya flödet upplevde problem med att det var tomt. Tät integration med Android-startskärmen orsakar problem och nu minskas utbyggnaden.

Problemet påverkar bara Android-användare eftersom problemet med tomma flöden endast finns på telefoner där en svep åt höger används för att komma åt den. På iPhones är det bara att trycka på Google-appikonen, men Googles eget mobila operativsystem visar sig vara lite besvärligare.

En talesman för företaget säger:

Utbyggnaden till enheter där flödet lanseras från startskärmen tar lite längre tid på grund av tekniska aspekter av den djupa integrationen i systemet.

Som noterats av Re / code fortsatte talesmannen att indikera att detta endast innebar enheter där en höger svepning krävs.

Google har inte gett någon indikation på hur lång tid det förväntar sig att det tar för att lösa problemet, men det betyder att du måste vänta lite längre på en fullt fungerande uppdatering.

Bildkredit: Sirirat / Shutterstock

0 Shares