Google Nexus 6 vs Samsung Galaxy Note 4: vägningen

0 Shares

Nexus 6 är i huvudsak en uppskalad Motorola Moto X, vilket innebär att vi förväntar oss att det är ett mycket snyggt tillverkat kit. Vi har inte haft en ännu, men om den matchar Moto X: s byggkvalitet har vi inga klagomål.

Så, detaljerna – det är stort. Väldigt stor. Den har en skärm på 5,96 tum plus en stor ram på 82,98 x 159,26 x 10,06 mm. Liksom Moto X är den något böjd. Den har en aluminiumkant och en matt plastbaksida. Hur kommer det att kännas i handen? Omöjligt att säga förrän vi får chansen att hålla en själva, men det kommer definitivt inte att vara en för småhänder.

Samsung Galaxy Note 4 är knappast något mindre i sig, men med en 5,7-tumsskärm och en ram på 153,5 x 78,6 x 8,5 mm borde det vara lättare att hantera en hand än den senaste Nexus. Till att börja med är det inte lika tjockt.

Precis som Samsung Galaxy Alpha har det ett metallband som går runt sidorna, vilket tillsammans med en något mer premiumkänsla av konstläder gör den till den vackraste noten hittills. Det säger dock inte väldigt mycket, och om vi bara ser ut skulle vi gå med Nexus. Men not 4 är också väldigt bekväm att hålla, så totalt sett kallar vi den här oavgjort.

Vinnare: Rita

LÄS MER: Hands on med Samsung Galaxy Note 4

0 Shares