Google Pixel 2, Pixel 2 XL kanske inte drivs av Snapdragon 836 SoC

0 Shares

Google Pixel 2 och Pixel XL 2 kommer att presenteras den 5 oktober i år. Eftersom dessa smartphones redan har utsatts för många läckor och rykten under senare tid. Och enligt den senaste rapporten från XDA hävdar utvecklare att båda enheterna inte kommer att drivas av Snapdragon 836 SoC.

Rapporten föreslår också att Qualcomm för närvarande inte arbetar med utvecklingen av Snapdragon 836-chipset. Den nuvarande generationen Snapdragon 835 är i sig är en kraftfull flaggskeppsuppsättning i det aktuella scenariot, och den behöver inte en ytterligare uppgradering som Snapdragon 821. En annan pålitlig källa Android Police har också bekräftat att nästa iteration av Pixel-smartphones kommer att vara packad med Snapdragon 835 SoC och kör på Android 8.0.1 OS.

Pixel 2 tillverkas av det taiwanesiska baserade företaget HTC och kommer sannolikt att sporta med EdgeSense-tekniken. Medan Pixel XL 2-smarttelefonen är tillverkad av den sydkoreanska jätten LG och den kommer troligen att packas med en ramlös 18: 9-skärm. Med tanke på de ryktade specifikationerna förväntas Pixel 2 och Pixel XL 2 ha 4,95 och 5,99 tum QHD LG-skärm. Pixel Duo kommer sannolikt i 64 och 128 GB ROM-varianter med ‘Always On’ visningsläge. På kamerans framsida är det troligt att telefonerna kommer att ha en 12,3 MP bakoptik som kommer med F / 1.9-bländare och Laser autofokus. Medan framåt kan smarttelefonen vara försedd med en 8MP selfie-shooter som kommer med F / 2.0-bländare.

Nästa generations Pixel-duon är de mest efterlängtade smartphonesna 2017. Eftersom tävlingen redan har värmts upp i flaggskeppssegmentet med lanseringen av Not 8, LG V30 och kommande iPhone 8. Det kommer att bli intressant att se svaret från teknikentusiaster. mot Pixel-enheter under de kommande veckorna. Google Pixel 2 XL och Pixel 2 kommer att lanseras den 5 oktober.

0 Shares