Google Pixel 3 och Pixel 3 XL-tidningsannonsen läckte ut innan lanseringen

0 Shares

Google Pixel 3-serien förväntas bli officiell vid ett evenemang den 9 oktober. Tidigare läckage om telefonerna har inte lämnat någon sten oförändrad, eftersom i stort sett allt har avslöjats om den kommande Pixel 3 och Pixel 3 XL. Med bara några dagar kvar innan Googles stora hårdvaruevenemang har en läckt tidningsannons avslöjat några nya funktioner som mest var okända tidigare.

Till att börja med visar annonsen Pixel 3 XL som är ganska ökänd. Handenheten har ett ganska stort hack, med tydligt märkbara ramar runt skärmen. Den mindre Pixel 3 ser dock ut som en krympt version av förra årets Pixel 2 XL. Båda handenheterna kan också ha en stereohögtalarinställning och en dubbel frontkamerainstallation.

Läckaget antyder vidare att dubbla kamerainställningar på framsidan har en sensor för normala selfies och en för vidvinkel-selfies.

Dessutom nämner läckan också några smidiga programvarufunktioner. Som annonsen nämner en funktion som heter Top Shot-läge, som kommer att meddela användare om slutna ögon och andra brister medan de tar selfies. Dessutom visar läckaget ett grupp-selfieläge som gör det möjligt för användare att ta vidvinkel-selfies. Läckaget antyder vidare att klämfunktionen sannolikt kommer att överföras från Pixel XL 2. Slutligen visar läckan att genom att placera telefonens skärm med framsidan nedåt kommer användarna att automatiskt i DND-läge och tysta aviseringar.

De nya läckorna verkar äkta och faller i linje med tidigare läckor om Pixel 3-serien. Med bara några dagar kvar innan det officiella lanseringsevenemanget den 9 oktober, rykten säger också att Google kommer att tillkännage Smart TV-kit och Pixelbook tillsammans med det kommande Pixel 3-sortimentet.

0 Shares