Google Play-poäng kommer till USA och ger rabatter, exklusivt innehåll och mer

0 Shares

Google Play-poäng

Efter lanseringen i Japan för drygt ett år sedan utvidgades Google Play Points till Korea tidigare i år – och nu tar Google det till USA. Men precis vad är Google Play-poäng?

Kort sagt, det är ett lojalitetsbelöningsprogram som låter Android-användare tjäna poäng ganska mycket för att helt enkelt använda Google Play. Köp en app så tjänar du poäng. Köp en bok eller film så tjänar du poäng. Ta ut ett abonnemang så tjänar du poäng. Du får idén. Dessa poäng kan sedan användas för att betala för andra saker helt eller delvis, eller så kan de doneras till välgörenhet. Här är nedgången.

Se även:

Det är gratis att registrera sig för Google Play-poäng och – om du inte vill göra något för att försöka tjäna fler poäng – behöver du inte göra något annat än normalt. När du köper appar, artiklar i appar, filmer, böcker, prenumerationer och så vidare får du poäng. I vissa fall finns det också poäng tillgängliga på gratis artiklar, och speciella evenemang kan hjälpa dig att tjäna poängmultiplikatorer.

Poängen du samlar kan användas för att få rabatter på framtida köp eller för att få speciella artiklar i appen och i spelet. Google skriver om USA: s lansering av programmet:

Veckopoängshändelser kan öka din intjäningsgrad på filmer, böcker och utvalda spel. Google Play-poäng har fyra nivåer, från brons till platina. Din nivå beror på hur många poäng du har samlat, och högre nivåer har förmåner som veckovisa priser.

Om du känner för att vara generös med dina poäng kan du göra det, som Google förklarar:

Vi har inspirerats av Play-communityns generositet och deltagande i Play Store-utdelningen. Du kan använda dina poäng för att stödja en stor sak – eller orsaker – efter eget val från en roterande lista över ideella organisationer, som börjar med Läkare utan gränser USA, Rädda barnen och World Food Program USA.

Mer information finns på Google Play Points webbplats.

0 Shares