Det tog inte lång tid. Efter att ha publicerat en semi-officiell bekräftelse av de kommande budgetpriserna Pixel Buds tidigare idag i Tyskland, tweetade Google det bara på den officiella @Android Twitter-konto med bilden ovan. Några minuter senare raderades tweeten.

Kvalitetsljud och snabb Bluetooth-parning. Den nya Pixel Buds A-serien har anlänt. Njut av Bluetooth-parning med en knapptryckning med den uppdaterade Fast Pair-upplevelsen på #Android.

Vi vet att Pixel Buds A kommer i flera färger och (baserat på A-namngivning, som i Pixel XA-serien av telefoner), blir de billigare än de ursprungliga riktiga trådlösa knopparna. Vi har också hört att de kanske saknar några av gesterna i den aktuella modellen. Utöver det är utseendet och det nyligen avslöjade faktumet att de kommer att använda Fast Pair (vilket var säkert att anta ändå), det är det.

Det är värt att påpeka att idag är det exakt två veckor innan Google I / O. Det vi ser här kan vara ett schemalagt tweet-fel. om du antar det, vore det vettigt att detta är en ny produkt som planeras för ett tillkännagivande i grundtonen (som kommer att vara 13:00 öst den 18 maj). Om någon annan Google-hårdvara sannolikt kommer att gå sönder vid utvecklarkonferensen är vi inte medvetna om det ännu.

Vi väntar tålmodigt på att Google ska bestämma att det är redo att göra Pixel Buds till en officiell. Aaaaany tid nu, Google.