Google uppdaterar Android-meddelanden så att du kan skicka texter från webben

0 Shares

Meddelanden för webben

Google lanserar en rad ändringar av Android Messages, varav en gör det möjligt att skicka textmeddelanden från din dators bekvämlighet. Kallas “Meddelanden för webben” funktionen gör det möjligt för användare att använda en stationär webbläsare för att skicka SMS istället för sin telefon.

Även om detta nästan säkert är de största och mest spännande förändringarna för meddelanden, drar Google också ett antal andra nya funktioner till appen, inklusive smarta svar, GIF-sökning och länkförhandsgranskningar.

Se även:

Möjligheten att skicka textmeddelanden från din dator är något som Google har pratat om under en tid nu, och det blir äntligen verklighet för Android-användare. Företaget har uppdaterat sin posts.android.com-portal med en QR-kod och instruktioner för att komma igång med datorbaserade textmeddelanden.

Men det här är bara en av fem nya meddelanden med Google-höjdpunkter i ett blogginlägg.

De andra fyra är: GIF-sökning som finns i andra appar som Facebook Messenger, Smart Svar som finns i Gmail, inline-länkförhandsgranskning så att du kan se hur webbadressen du skickar till människor kommer att se ut och en ny lösenordskopiering.

För att komma igång med tjänsten text-från-din-dator erbjuder Google följande instruktioner som du kan använda på messages.android.com:

Text på din dator med Messages for web

    Öppna Meddelanden på din telefon Tryck på menyn Fler alternativ och välj “Meddelanden för webben” Skanna koden med din telefon

Inte alla kan för närvarande se alternativet “Meddelanden för webben” i appen, så det är tydligt att tis är något av en iscensatt lansering. Ha dock tålamod – det är på väg!

0 Shares