Googles annonstips till Pixel 2 och Pixel XL 2-evenemanget den 4 oktober

0 Shares

google fråga mer om din telefon

Google förväntas ta avslag från Pixel 2 nästa månad tillsammans med – förmodligen – Pixel 2 XL. Förra årets Pixel-evenemang ägde rum den 4 oktober, och utseendet på en skylt i Boston antyder att samma datum kommer att användas i år.

Google-skylten säger helt enkelt: “Fråga mer om din telefon” och sedan datumet den 4 oktober. Synen på skylten kommer precis när den LG-tillverkade Pixel 2 XL passerar genom FCC.

Det är några veckor sedan en FCC-arkivering för den HTC-tillverkade Pixel 2 upptäcktes, och den senaste arkiveringen verkar bekräfta den kommande större Pixel 2 XL. Som noterats av Android Police nämner den nya FCC-listan varken Google eller Pixel, men den innehåller modellnumret G011C, som redan hade avslöjats när det meddelades att enheten skulle tillverkas av LG.

Medan vi vet att Pixel 2 har en Snapdragon 835-processor och en klämbar “Active Edge” -ram, är mycket lite känt om enhetens storebror. LGs arkivering saknar annan användbar information än att bekräfta modellnummer och tillverkare.

Bara tre veckor att vänta!

Bildkredit: Droid Life

0 Shares