GPD MicroPC Review: Pocket Mini Laptop PC för bara $ 379,99 på TOMTOP (+ kupong)

0 Shares

Den kinesiska leverantören GPD är redan känd för sina ultrakompakta bärbara datorer i bärbar stil. MicroPC är en handhållen mini-bärbar dator utvecklad och designad av GPD-företaget för branschpersonal och olika mobila scenarier. Den väger bara 440 g som har många gränssnitt.

Köp GPD MicroPC Pocket Mini Laptop PC från TOMTOP

Design

GPD MicroPC Pocket Mini-bärbar dator har en sex-tums IPS-skärm med en upplösning på 1280 x 720 pixlar och ett lock av Gorilla Glass 4. GPD MicroPC är en ovanlig enhet, särskilt när den är tillverkad. Lätt (440 gram) och fickformat (15,3 x 11,3 x 2,35 cm), den här lilla bärbara datorn har ett bakgrundsbelyst QWERTY-tangentbord för att skriva även i mörkret och en pekplatta i det övre högra hörnet, med fysiska knappar till vänster tack vare den ovanliga tangentbordslayouten som kännetecknas av de två första raderna (siffertangenterna) inriktade på ena sidan. Dessutom finns det en omkopplare som låter dig “stänga av” fläkten för lätta applikationer eller “slå på den” i mer krävande sessioner för att kyla de interna komponenterna.

Hårdvara

GPD Micro PC har en Intel Quad-Core-processor i sin kärna som hålls sval av den inbyggda konfigurerbara fläkten. Grafik skickas till skärmen via Intel HD Graphics 600 Chip med frekvenser upp till 700 MHz. Parat med 8 GB LPDDR4 RAM med hög hastighet och 128 eller 256 GB Blazing-Fast M.2 SATA NGFF SSD. Ström tillhandahålls av de två 3100mAh-batterierna, totalt 6200mAh. I / O är rik, med en 3,5 mm headset- och mikrofonport, 1 HDMI 2.0 Type-A, 3 USB 3.0 Type-A, 1 USB 3.0 Type C och en Micro SD-kortplats för lagringslösningar upp till 2 TB.

Funktioner

GPD Micro PC levereras med en RS-232 Serial Port Inbyggd, så att proffs kan ansluta all utrustning de behöver. Med möjligheten att använda en RS-232 till RS-485-omvandlare (ingår ej) för ännu fler möjligheter! Internetanslutning är möjlig antingen via RJ45 Ethernet-porten eller Dual-Band Wi-Fi Chip Inbyggd. Bluetooth 4.2 finns också för alla tillbehör du kan ha. MicroPC kommer att ha Window 10 Pro för att ge användarna en ny upplevelse! Dessutom, under det strategiska samarbetet med Ubuntu MATE, kommer MicroPC att stödja Ubuntu MATE 18.10.

Slutsats

Köp GPD MicroPC Pocket Mini Laptop PC från TOMTOP

GPD MicroPC Pocket Mini-bärbar dator är till ett reducerat pris på Tomtop. GPD MicroPC Pocket Mini-bärbar dator kan perfekt ersätta traditionella bärbara datorer för människor som arbetar med kommunikation, elkraft, prospektering, gruvdrift, arkeologi, utbildning, tillverkning, servicekedja, callcenter, företagstjänster, offentliga institutioner, regeringsmilitär och många fler fält. Du kan köpa den från TOMTOP till $ 379,99 genom att använda kupongkod: HTFGPDS

0 Shares