Granskar Foodcloud, en online matbeställningstjänst i NCR / Delhi-regionen

0 Shares

Vi firade Maggis återkomst med troligen för mycket entusiasm och nu är det bara omnämnande som gör oss illamående. Så för de lata av er som letar efter ett mindre slemmigt och mer linjärt matalternativ, är vi på väg att diskutera ett ganska etablerat livsmedelsserviceföretag Onlinecloud.in som har levererat mat till Delhi i över två år nu.

Foodcloud är i grunden en onlineteknik som ansluter hungriga och lata människor till kockar som erbjuder en modern fusion med kärnan i hemlagad mat. Om man tror på irländare är skratt ljusast där mat finns!

Foodcloud har markerat sin popularitet på Twitter och deras matkvalitet uppskattas av alla deras kunder. Foodcloud startades av en alumn vid Carnegie Mellon University, Vedant Kanoi tillsammans med Shamit Khemka. Shamit Khemka är också grundaren av SynapseIndia. Dessa två har nu utökat sitt team och lagt till mer än 100 hemmakockar som i sin tur erbjuder oss variation. Foodcloud tillåter gastronaut-hemmafruar att tjäna genom att spendera lite mer tid i sin zon av intressekök.

Så vi bestämde oss för att prova tjänsten innan vi granskade den. Låt oss komma överens för att se våra resultat.

För att beställa från Foodcloud utför du dessa steg tillsammans med oss:

Logga in på Foodcloud.in. Webbplatsen är användarvänlig och lätt att navigera vilket innebär att i princip vem som helst kan använda den utan problem. Ange bara PIN-koden i ditt område.

Du kan nu välja från det stora utbudet av rätter de erbjuder på menyn som Rajasthani / Marwari, Goan och Kashmiri, sydindiska också italienska, thailändska, burmesiska, kinesiska, mexikanska och libanesiska etc.

När du har valt maträtten kommer du att erbjudas kockarna för respektive beställning som du kan välja enligt ankomsttidsgränsen och kockens betyg.

Glöm inte att lägga till de läckra desserterna i din vagn!

Även om desserterna är relativt dyrare. De följer COD. De låter dig också beställa en hel meny för fester och andra funktioner. Du kan nämna alla specifika detaljer angående din beställning på det nummer som du kommer att få efter att beställningen lyckats. Om du fortfarande är osäker kan du kontakta dem på 7042640064.

Foodcloud (1)

Vi beställde fem olika rätter från kocken, Parminder Kaur. Vår beställning bestod av:

Frukostfat – 1
Rajasthani Thali – 1
Kinesisk tallrik – 1
Deluxe Thali – 1
Mughlai Thali – 1

Det finns ett visst minimibeloppbelopp som definieras av varje kock. I vårt fall var det Rs. 500, men vi valde att beställa allt från Chef Parminder Kaur. Du kan också kontakta kocken direkt om du har några frågor eller speciella behov innan du beställer.

På Foodcloud måste du beställa något före en viss tid som en kock nämner. I vårt fall var vi tvungna att beställa den 24 timmar innan vi fick vår leverans.

Foodcloud (3)

Maten mottogs väl av oss före den planerade tiden och förpackades väl i plastplattorna så att du kan värma den i mikrovågsugnen innan du äter. Mängden mat var också tillfredsställande.

Det var mycket mat, så jag bjöd in min familj och vänner att prova maten och ge deras expertutlåtande om den. Och överraskande gillade alla maten, när de frågade om de ville äta maten igen nickade de alla i ett JA!

Foodcloud (5)

Foodcloud (4)

Foodcloud (6)

Så om du har gillat maten som du skickat till din kock på Foodcloud kan du betygsätta dem genom att besöka deras profilsida. Jag betygsatte Parminder Kaur, en 4 stjärna!

Foodcloud har cirka 6 000 besökare varje dag. Den stora besvikelse är att de bara levererar i Delhi sedan de senaste två åren. Vi hoppas att de snart startar sin tjänst åtminstone i Metropolitan städer. Vi kan åtminstone förvänta oss att delhiiter inte ska vara det hangry (hungrig + arg) längre!

Foodcloud-tjänsten rekommenderas helt från vår sida!

Historien var medförfattare av vår personalförfattare, Shulanda Singh!

0 Shares